top of page

EmbryoGen/BlastGen – unikátní kultivační řada médií s růstovým faktorem


EmbryoGen/BlastGen, to jsou nová kultivační média využívaná v embryologické laboratoři Repromedy. Čím se liší od běžných kultivačních médií?

Pomáhají embryu růst

Média EmbryoGen/BlastGen obsahují důležitý růstový hormon GM-CSF, který pomáhá časnému embryu v příjmu živin, čímž urychluje jeho růst a zvyšuje šanci, že dosáhne stádia blastocysty. Současně také chrání zdravé embryo před buněčným stresem a apoptózou.

DRAFTJS_BLOCK_KEY:b48pjEmbryoGen/BlastGen, to jsou nová kultivační média využívaná v embryologické laboratoři Repromedy. Čím se liší od běžných kultivačních médií?

Zvyšují úspěšnost implantace

Růstový hormon GM-CSF se přirozeně vyskytuje ve vejcovodech a děloze těhotných žen. Díky němu se embryo nejen lépe vyvíjí, ale i komunikuje s děložní sliznicí. Embrya kultivovaná a transferovaná v médiích


EmbryoGen/BlastGen s GM-CSF mají vyšší šanci na úspěšné uhnízdění v děloze při embryotransferu.

Přispívají k udržením těhotenství

Růstový hormon GM-CSF napomáhá optimálnímu vývoji plodu a placenty. Embrya kultivovaná v médiích s GM-CSF jsou méně náchylná k riziku časného potratu. Kultivační média EmbryoGen/BlastGen pomohou zejména ženám, které trpí opakovaným selháním implantace kvalitních embryí (neúspěšné embryotransfery), opakovanými samovolnými potraty, věkovým faktorem nebo idiopatickou neplodností.


bottom of page